Information till de som ska gå i Luciatåget!

Tisdag 13/12 Alla ska vara ombytta och klara i idrottshallen kl. 7.15. I åk 4 kommer Jenny och Joel finnas på plats tidigt på morgonen och hjälpa till med ombyte. Om eleverna vill kan de ta med ombytet redan nästa vecka så att det finns i klassrummet.

Eftersom det är riktigt tidigt på morgonen kan det vara bra om eleverna tar med någon smörgås eller drickyoghurt till frukost om de inte hinner äta hemma. De kommer få dricka och pepparkakor innan föreställningen!

Luciaföreställningen börjar kl. 8.30, insläpp för publik ca 8.20

Klädsel – precis som förra året är det valfritt att välja på stjärngosse, tärna, tomte eller pepparka men vi ser helst att så många som möjligt väljer tärna eller stjärngosse. Prata gärna med din klass om detta då vi inte kommer att hinna ta det på våra repetitioner.

 

  • Tärnorna har vita Lucialinnen, glitter i håret och kring midjan. Glittret ska vara silverfärgat och smalt. Åk 3-4 har elektriska ljus. Åk 5-9 har levande ljus. Skolan ordnar ljusmanschett, eleverna tar själva med sig vita ljus. Vi vill att man tar med sig ljusen redan på genrepet den 12/12.

 

  • Stjärngossar har vitt Lucialinne, en stjärna i handen och en Staffansstrut på huvudet.
  • Tomtarna har röda kläder och en tomteluva. Tomtarna får gärna ha en ljuslykta i handen, det är okej med levande ljus i lyktan, gäller även för åk 3-4.

 

Mvh Arbetslag 4